Grupul Civic ”Diaspora Europeană” dezvăluie, într-o postare pe Facebook, legăturile ”marelui salvator”, George Simion, cu mafia lemnului din România.

Postarea integrală

Stăm și privim cu stupoare cum marele “salvator”, președintele AUR George Simon, intră peste acțiunea civică a lui Tiberiu Boșutar din Bucovina. De fapt, nu este prima dată când încercă să fure meritelor oamenilor civici, după cum avertizam încă de anul trecut !

Ce nu vă spune George Simon este că una din multele familii care au fost pe listele AUR în 2020 o formează Marius Topîrcean și Anca Topîrcean. Doamna a fost candidat la Camera Senatului pe circumscripția Alba, din partea AUR, la alegerile parlamentare. Domnul Marius Topîrcean a fost candidat AUR pentru primăria Sebeș, unde nu a fost ales, având doar 339 voturi !

Înainte de alegerile parlamentare au apărut în media persoane chiar din AUR care au afirmat că li s-au cerut sume importante pentru locurile elegibile pentru alegerile parlamentare. Se pare că AUR este finanțat și de oameni care se ocupă cu transportul buștenilor și, după cum bine a demonstrat grupul Diaspora Europeană, aproape toate sunt ilegale !

Partidul AUR a făcut un așa zis „protest” în trecut la Kronospan unde au fluturat steaguri și au claxonat prin Sebeș. Dar, de fapt, a fost un miting electoral unde s-au jucat cu teme atât de sensibile cum este defrișarea pădurilor și pericolul transportului ilegal de masă lemnoasă. Toate acestea doar pentru a atrage electorat credul !!!

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here