Cutremurul puternic, de 5,8 grade pe scara Richter, a avut loc la aproximativ 12 ore după ce premierul Dăncilă s-a rugat la moaștele lui Dimitrie pentru „binele poporului roman”. Mai mult, duminică a fost și ziua de naștere a lui Liviu Dragnea, scrie Aktual24.

Premierul Viorica Dăncilă a participat sâmbătă la Sfânta Liturghie, oficiată de patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhală, de sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor. Dăncilă s-a închinat la sfintele moaște. Întrebată cu ce gânduri a venit, ea a răspuns: ”Cu gânduri deschise, să mă rog pentru binele poporului român, pentru familie și pentru toți oamenii care au nevoie de gânduri bune”.

După proximativ 12 ore, România a fost lovită de cel mai puternic cutremur din ultimul an, fiind resimțit și la București. Cutremurul este văzut ca un semn rău de jurnalistul Mircea Marian pentru Liviu Dragnea. Șeful PSD își aniversează pe 28 octombrie ziua de naștere, el împlinind 56 de ani.

Suntem peste 10.000 de persoane în acest grup. Alătură-te și tu! https://www.facebook.com/groups/comunitatea.romania.europeana

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.