Una dintre pensionarele care au beneficiat de o tabără gratuită în Grecia din partea Primăriei Capitalei s-a întors foarte nervoasă în țară. Ea o acuză pe Gabriela Furea că pensionării au fost păcăliți, scrie aktual24.ro.

Într-o nouă mișcare de imagine, Gabriela Firea a anunțat la începutul lunii august că Primăria București va trimite 1.000 de pensionari în Grecia într-o tabără gratuită. Iată că au apărut și primele impresii ale pensionarilor care au avut norocul să prindă unul dintre locurile puse la dispoziție de Firea. Pensionara Maria a scris pe Facebook că a fost păcălită: „Toti pensionarii care au ajuns la Paralia-Katerini nu au găsit ce li s-a promis”. „Vedeti unde este mafia în România?”, a adăugat Maria, spunând că mai bine mergea pe banii ei în Creta.

Costurile pentru cazarea și deplasarea celor 1.000 de pensionari în Grecia sunt de 2.000.000 de lei, a anunțat Primăria București.

„Participarea la tabăra cultural-educativă este gratuită, costurile fiind suportate de către Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București (CSMB) și include: transport dus-întors cu autocarul București (Arena Națională) – Grecia (Hotel localitatea Paralia-Katerini) și retur; cazare în cameră cu 2 pături, pentru 7 nopți; masă (mic dejun-prânz-cină) pentru 7 zile; excursie turistică pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic; excursie turistică pentru vizitarea obiectivelor turistice din Metora cu ghid turistic; petrecere culturală tematică “Seara Greceasca”; petrecere culturală tematică “Seara Romaneasca”; activități recreative (jocuri de societate – șah, table etc.)”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Mii de pensionari s-au înghesuit, la începutul lunii august, pe o căldură infernală, pentru a prinde un loc în tabăra gratuită din Grecia.

Dintr-o analiză realizată de Cotidianul rezultă că Primăria București a plătit cu 136.900 de euro mai mult decat prețul pieței pentru a-i trimite pe cei 1.000 de pensionari în Grecia.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Păi, băi javră de ce nu te-ai dus pe banii tăi în Creta în cristosu „ mă-tii ! Ai stat la coadă ca să te duci moca și tot tu faci scandal scârbă bătrână ! Ce voiai 5 stele, jacuzzi ! Ai sictir !

Comments are closed.