stiri nunta george simion palada ciutacu turcescu diaconescu expresmedia.ro

Liderul AUR, George Simion, s-a însurat, sâmbătă, în comuna Măciuca, Vâlcea, eveniment pentru care făcut PR politic încă de acum câteva luni. Pe pagina sa de Facebook au fost postate constant informații despre ”ceremonie”, iar evenimentul a fost transmis live. El a invitat la nuntă „toți românii”, cărora le-a cerut să vină îmbrăcați cu „cămașă populară”, după un scenariu bine gândit pentru a semăna în mod evident cu nunta șefului legionar Corneliu Zelea Codreanu, însă ”marea nuntă” s-a dovedit a fi într-un final un mare eșec.

Înainte de nuntă, George Simion a delarat la Atena 3 că ”orice fac eu este un eveniment politic și inclusiv căsătoria mea (…), da, inclusiv nunta mea este un act politic”, și pentru că politica nu este punctul lui forte, într-un final, acest act politic, organizat la Măciuca, a eșuat lamentabil.

Deși s-a lăudat că va avea peste 10.000 de invitați, din filmările și fotografiile de la nuntă reiese clar că au fost prezente câteva sute de persoane. Nici măcar propagandiștii șefi ai României nu au îndrăznit să fabuleze pe această temă:

  • Realitatea TV vorbește de aproape 2.000 de persoane
  • Antena 3, forțând nota, afirmă că au fost 5.000 de persoane
  • România TV a evitat să ofere cifre ”exacte” cu numărul participanților, însă postul TV s-a  raportat doar la a preciza că este vorba de mii de persoane
  • Consilierul lui Simion, George Orbean: ”Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit”

Din această imagini reise clar că ”nuntașii” au fost într-un număr foarte mic

 

Un alt aspect care trebuie menționat este că Mafia TV, după ce s-au lămurit că nunta a fost un mare epic-fail, a întors armele împotriva lui Simion și l-au blamat și ridiculizat fără nicio reținere.

Antena 3 a relatat despre nunta lui George Simion, titrând „scandal”, „circ” și „Simion, acuzat că face nuntă cu banii rușilor”.

”Manevra pentru Cotroceni, nuntașii i-au cerut lui Simion să candideze”, ”Ce face George Simion sub paravanul nunții, repetiție pentru alegeri” și ”Cine a plătit organizarea militărească pentru nuntă?” – sunt tilurile care au continuat să curgă pe ecranul Antena 3.

Realitatea TV i-a făcut profilul unul milionar român care a plătit diverse cheltuieli la nunta: Ștefan Voloșeniuc, om de afaceri român stabilit în Marea Britanie, unul dintre cei zece nași ai lui George Simion. ”De unde are Simion bani pentru nunta pe model legionar” și ”VIP-urile de la nuntă stau în lux, invitații pe câmp” sunt titluri afișate de Realitatea TV pe burtieră în timp ce difuza imagini de la eveniment.

Nunta la Măciuca. Miting electoral cu mireasă”, „Cine a plătit nunta publică a șefului AUR”, „Dan Diaconescu Direct, sfătuitorul AUR”, „Simion, nuntă cu poporul pe model legionar”, „Unde a pierdut Simion 7000 de invitați la nuntă” – burtierele B1TV.

Ca o mică concluzie a acestui eveniment politic, propaganda nu a mai reușit să păcălească românii, numărul persoanelor prezente fiind foarte mic, iar cu această ocazie am văzut și noi cine îi sunt prietenii de pahar ai lui ”ginerică”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.