Declarație extraordinar de gravă a lui Cozmin Gușă (50 de ani), fost secretar general al PSD pe vremea Guverrnului Adrian Năstase. Acesta nu doar că solicită ieșirea României din Uniunea Europeană, ci „promite” că va încerca să genereze o mișcare de tip Romexit, care să scoată țara noastră din organizația continentală, scrie Ziaristii.com.

„Uniunea asta Europeană îmi pare tare mult o Uniune Sovietică”, este argumentul mincinos și imbecil pe care-l livrează Cozmin Gușă, pe linia bătătorită deja de actorul dughinist Dan Puric și de alte iscoade ale Moscovei.

„Nu văd nicio diferență a Uniunii Sovietice cu ceea ce se întâmplă aicea”, mai spune diversionistul Gușă, care acum joacă pe față de partea intereselor rusești.

Politicianul ratat e furios că Laura Cofruța Kovesi a fost numită șefa Parchetului European. El vede și aici mâna lui Soros, iar despre șefa Parchetului General din România, Gabriela Scutea, spune că nu aparține României, ci „stăpânului pe care-l invoca și Monica Macovei, respectiv această Uniune Europeană”.

VIDEO: Aberațiile lui Cozmin Gușă (de la ora 1.19:15)

Delirul diversionist al lui Cozmin Gușă

* „Există o legătură între Clotilde Armand și prietena sa, Laura Codruța Kovesi. Amândouă sunt vizate de anchetele de la SIIJ.”

* „Suntem în fața unei aberații: o anchetată de SIIJ, Laura Codruța Kovesi, vrea să facă curățenie în Europa, ea fiind posesoarea unui dosar unde apare negru pe alb că femeia e obișnuită să încalce legea.”

* „Vă dați seama cât de mare este presiunea, inclusiv europeană… care a făcut o șmecherie: Laura Codruța Kovesi sigur că s-a dus pe o linie de tip Soros, promovată acolo din dorința unor americani care astăzi domină puterea în SUA, să controleze justiția în Europa.”

* „Macron și-a retras candidatul ca să poată să câștige o Laura Codruța Kovesi anchetată cu dovezi irefutabile, în România, că n-ar fi respectat legea. Și asta a ajuns procuror european!”

* „La presiunile ei se doreștea închiderea SIIJ-ului. Ea nu se poate apuca de lucru, în mod credibil, la Parchetul European, dacă SIIJ nu este îngropat împreună cu dosarul ei.”

* „Această doamnă Scutea, care e Procuror General, nu-i vreo doamnă care aparține României. Asta aparține stăpânului pe care-l invoca și Monica Macovei, respectiv această Uniune Europeană…”

* „Eu stau să socotesc în aceste zile dacă pot să-ncep – sau n-o să-ncep – o mișcare… în primul rând încerc să mă conving pe mine… de convingere a mai multora, la rândul lor, de părăsire a Uniunii Europene. Pentru că Uniunea asta Europeană îmi pare tare mult o Uniune Sovietică pe care eu și alții am trăit-o plenar înainte de 1989. Nu văd nicio diferență a Uniunii Sovietice, care distrugea libertatea și independența națiunilor din interior, cu ceea ce se întâmplă aicea.”

* „Clotilde Armand se încadrează la rebut societal.”

* „Eu știam că bucureștenii sunt mai fraieri – i-am văzut, am trăit mult timp acolo… Dar trăiam cu senzația că în Sectorul 1 ar fi mai deșteți decât în alte sectare. Dom’le, sunt mai dobitoci!”

Cozmin Gușă, spion rus? Mai multe detalii AICI

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...
Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.900 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here