Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat vineri pe Facebook că parte din poliţiştii locali vor patrula pe străzile oraşului mergând pe biciclete, scrie Epochtimes-romania.com.

„Poliţia locală şi-a scos din depozit flota de biciclete. Am descoperit bicicletele achiziţionate în 2014, într-un depozit, uitate şi prăfuite. Le-am reparat, iar acum au ieşit pe străzile oraşului primele patrule velo ale poliţiştilor locali. Poliţiştii locali capătă o nouă perspectivă asupra traficului din oraş şi a infrastructurii rutiere”, a scris Fritz pe pagina sa de Facebook.

Edilul oraşului de pe Bega a mai precizat că le-a cerut agenţilor „să patruleze în special pe malul Begăi, acolo unde avem numeroase sesizări privind curăţenia, dar şi în centrul istoric, unde, de asemenea, ne confruntăm uneori cu probleme de curăţenie”.

„Treptat, vom extinde aceste patrule şi în alte parcuri din oraş şi zone preferate de timişoreni, astfel încât să fim mai aproape de cetăţeni şi de nevoile lor”, a conchis Dominic Fritz.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here