Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a comis, marţi, o gafă de proporţii în cuvântarea ţinută de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor, scrie Epochtimes-romania.com.

Luând cuvântul în timpul dezbaterii unui proiect de lege care viza măsurile privind epidemia de coronavirus, Roman a declarat la microfon că speră ca în curând „să avem cât mai multe victime”.

„Mă bucur, dle Arafat, că aţi ajuns la o înţelegere cu colegii dvs de minister şi sper ca după ce această lege va fi promulgată în Monitorul Oficial, să şi vedem în judeţe că se întâmplă ceea ce v-aţi propus prin acest proiect de lege şi practic, cu ajutorul dvs şi al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime şi cât mai puţine probleme, cât mai puţine bâlbe din partea autorităţilor statului”, a declarat Florin Roman, citat de Hotnews.

Gafa liderului deputaţilor PNL a fost făcută în timpul dezbaterii unui proiect de lege iniţiat de Guvern pe tema situaţiilor de urgenţă şi protecţiei civile.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

1 COMENTARIU

  1. Lasand deoparte gafa, eu zic ca e mai bine ca toata lumea sa inteleaga pericolul la care se expune si sa poarte masca, luand toate masurile de protectie. Nu am inteles inca de ce unii se revolta inutil, mai ales pe Facebook. Ce e asa mare povara o masca. In rest, vom vedea ce va mai urma, atat in Romania cat si in exterior. Fiti precauti si protejati-va!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here