Comisarul Alina Ionela Gheorghişor, director adjunct pentru Educaţie şi Asistenţă Psihosocială la Penitenciarul Giurgiu, pare să aibă în anturajul său membri ai unei reţele infracţionale, scrie Epochtimes-romania.com.

Potrivit publicaţiei citate, care a intrat în posesia unor informaţii şi imagini şocante, comisarul, împreună cu familia sa, a făcut mai multe concedii alături de interlopul Florin Marian Ştefan, în prezent arestat în Penitenciarul Rahova pentru trafic de persoane, sclavie şi prostituţie.

Mai mult, din grupul lor de prieteni face parte şi cumnatul lui Marian Ştefan, acesta având funcţia de şef Serviciu Asistenţă Psihosocială la Penitenciarul Giurgiu, adică subordonatul Ionelei Gheorghişor.

De asemenea, surse au declarat pentru Gândul.ro că legăturile dintre interlopi şi cei doi oficiali ai penitenciarului continuă şi în prezent.

Conducerea Penitenciarului Giurgiu a declarat că a fost declanşată o anchetă internă referitoare la situaţia semnalată.

În ceea ce îl priveşte pe Ştefan Florin Marian, acesta a fost reţinut în septembrie 2019, în urma unei anchete DIICOT, pentru trafic de minori. În prezent, interlopul se află în arest preventiv.

Pe data de 20 februarie a acestui an, procurorii DIICOT din Giurgiu au trimis în judecată mai multe persoane acuzate de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de minori în formă continuată.

Penitenciarul Giurgiu a mai ajuns în atenţia presei după ce trei deţinuţi au decedat în mai puţin de o lună. Cercetările sunt în curs de desfăşurare, potrivit oficialului centrului de detenţie.

De asemenea, surse au declarat pentru Gândul.ro că deţinuţii din Giurgiu consumă droguri “la discreţie”, trei dintre ei fiind descoperiţi fără semne vitale, iar primele indicii arată că ar fi vorba despre supradoze administrate acestora.

Ca urmare a scandalului respectiv, doi dintre adjuncţii directorului penitenciarului – comisar şef de poliţie penitenciară Marius Lucian Fulga – au fost demişi, însă în ceea ce priveşte traficul şi consumul de droguri din interiorul penitenciarului nu au fost oferite informaţii, ancheta nefiind încheiată.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.