Mihai Gadea a prezentat, joi seară, la Antena 3 mai multe documente încercând să demonstreze că nu Liviu Dragnea a semnat protocolul dintre Ministerul Dezvoltării și SRI. Gadea a arătat că semnătura îi aparține lui Sevil Shhaideh, scrie aktual24.ro.

Regie penibilă la Antenă 3. Gadea a pus în scenă un nou spectacol, prin care a încercat să îl scape pe Dragnea de acuzațiile că a colaborat cu „statul paralel” prin semnătura pe care a dat-o pe protocolul cu SRI.

„Sunt mai multe documente în care descoperim semnătura reală a domnului Liviu Dragnea”, a încercat Gadea să justifice modul în care a intrat în posesia documentelor.

Astfel, Gadea a prezentat presupusa semnătura a lui Dragnea de pe protocolul cu SRI și o semnătură care îi aparține lui Shhaideh. El a tras concluzia că sunt identice.

Pentru a demonstra că nu Dragnea a semnat protocolul cu SRI, Gadea a prezentat apoi un document ce ar conține semnătura reală a lui Dragnea.

Gadea a prezentat apoi, imediat, o înregistrare cu o declarație de ultima oră a lui Liviu Dragnea în care acesta neagă că a semnat protocolul cu SRI

”Aici suntem ca la Radio Erevan,. În primul rând, acel protocol nu e secret. Al doilea lucru, nu am semnat, nu e semnătura mea”, a spus Dragnea la Antena 3.

Dragnea s-a mai folosit o dată de Shhaideh în cazul Belina. Acum, aceasta este trimisă în judecată de DNA pentru abuz în serviciu.

”În anul 2013, prin acțiunea concertată a unor persoane cu funcții publice, părți din Insulă Belina și Brațul Pavel (cu suprafața de 278,78 hă, respectiv 45 hă), situate în albia minoră a Dunării, au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private. Pentru realizarea transferului de proprietate a fost adoptată H.G. 943/2013, act cu caracter individual prin care au fost încălcate o serie de dispoziții legale”, se arată în comunicatul DNA privind trimiterea în judecată a lui Sevil Shhaideh.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!