Dragnea a susținut joi seară, într-o intervenție la Antena 3, că vizita pe care a efectuat-o zilele acestea în Israel nu a fost o deplasare „pe ascuns”, respingând astfel criticile președintelui Klaus Iohannis.

Dragnea a spus că admite că are „o relație foarte bună” cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, dar că din această relație nu beneficiază el personal, ci „este pentru România”. „Este asta o infracțiune?”, a clamat șeful PSD.

Dragnea a mai acuzat că declarațiile șefului statului referitoare la „secretomania” vizitei din Israel și despre „cine știe ce înțelegeri face acolo cu evreii” sunt antisemite. „Nu poți să jignești în asemenea hal oficiali din alt stat. Așa ceva este inacceptabil (…) Cum poți să acuzi oficiali israelieni de înțelegeri secrete?”, a susținut el.

Totodată, țărănoiul de Teleorman a afirmat că a fost mult prea binevoitor cu Iohannis”.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Dragnea, asta a fost cea mai mare gafă a ta ,ca politician! Ai crezut că poți fi șef de Cameră și să te comporți ca la partidulețul tău de trei lalele (roze ofilite!) Ce-ai făcut tu, cu parașuta ta veștejită se cheamă trădare, și nu DNA trebuie să vă analizeze cazul, ci Consiliul Suprem de Apărare a Țăriiu! BOULE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.