Fiica preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost numită în funcţia de şefă a Direcţiei Relaţii Internaţionale din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), scrie Epochtimes-romania.com, care citează Stirisuceava.net.

Potrivit sursei citate, din declaraţia de avere a Cristinei Carmen Flutur reiese că fiica baronului sucevean ar deţine zece terenuri. Dintre acestea, patru terenuri intravilane se află în comuna Tărtăşeşti (judeţul Dâmboviţa), au o suprafaţă totală de 2.130 metri pătraţi şi sunt deţinute în părţi egale de Cristina Flutur şi de iubitul ei.

De asemenea, continuă site-ul citat, Cristina Flutur mai deţine două terenuri forestiere în judeţul Suceava (4.920 şi 10.000 metri pătraţi), un teren extravilan de 2.000 metri pătraţi în Gura Humorului şi unul agricol în comuna Comăneşti (judeţul Suceava), de 4.480 metri pătraţi, deţinut în părţi egale cu fratele ei.

Fiica lui Flutur a contractat în 2020 un credit scadent în 2040, în valoare de 409.825 lei. În acelaşi an, Cristina Flutur s-a mai împrumutat pentru zece ani la o mătuşă, care i-a dat 32.000 euro, mai precizează sursa citată.

Totodată, conform Stirisuceava.net, angajată la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, una din instituţiile publice unde sunt cele mai mari salarii din ţară, Cristina Flutur şi-a trecut salariul la secret. De precizat că, încă din 2020, salariul lunar mediu în cadrul ANCOM depăşise 10.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.