Spatiile comerciale de la statia de metrou Gara de Nord au fost demolate, a anuntat, marti, primarul Clotilde Armand.

„Am demolat constructiile ilegale de la statia de metrou Gara de Nord. Sper sa fie un semn pentru toti cei care cred ca noi ezitam sa punem legea in aplicare. Reamintesc ca Primaria Sectorului 1 sprijina comerciantii de buna credinta, urmand ca acestia sa fie ajutati sa-si desfasoare activitatea intr-un alt spatiu”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Metrorex a anuntat in data de 2 aprilie ca incepe procedurile de evacuare a spatiilor comerciale existente in statiile de metrou, intrucat termenul acordat pentru eliberarea acestora expira la acea data. Conform sursei citate, aceste magazine situate in statii reprezinta un pericol iminent pentru siguranta calatorilor si a infrastructurii de metrou, deoarece constituie obstacole in calea de evacuare in caz de urgenta, ingreuneaza accesul la hidrantii interiori si nicio constructie dupa 2010 nu are aviz ISU.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.600 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here