Fostul ministru al justiției, Ana Birchall, îl acuză pe șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, că sunat-o pentru a o amenința și intimida după ce a solicitat investigarea contractului câștigat de o firmă de casă, scrie Comisarul.ro.

„Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… ????
Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică „intervenția” dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor.”, anunță Ana Birchall pe Facebook.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI