Președintele a primit invitația la ședința solemnă dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România cu o oră înainte de eveniment.

Președintele, spun surse din administrația prezidențială, nu este prezent la ședinţa solemnă a Parlamentului dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România pentru că a primit invitația, în bătaie de joc, cu doar o oră înainte de începerea evenimentului.

Aceleași surse spun că un incident similar a avut loc și săptămâna trecută. Cu prilejul ședinței Asociației Comunelor din România. Deși a fost trecut în programul oficial, președintele a primit invitația la eveniment cu doar 50 de minute înainte de începerea lucrărilor!

Participă, în schimb, Margareta și Firea…, informează comisarul.ro.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

3 COMENTARII

  1. Nu sunt IDIOTI ,este maniera de a conduce tara a acestor doi indivizi,la misto,isi bat joc de noi,vorbesc obraznic cu reporterii atunci cand acestia le pun intrebari incomode>Conduc in maniera :fac ce vreau fiinca pot. Intentionat au trimis invitatia sefului statului asa tarziu pentru ca acesta sa nu participe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.