Cântăreața Cornelia Catanga, decedată vineri din cauza unui stop cardiac după ce a fost adusă în ultima clipă la spital, scrie Ziaristii.com. Aceasta ar fi încercat să se trateze singură acasă cu Ivermectină, susține Mara Bănică, angajată a trustului Intact care participă la emisiunea Acces Direct.

Amică a familiei Catanga, Mara Bănică spune că a fost sunată de soțul Corneliei în zorii zilei de vineri, acesta relatându-i plângând ce s-a întâmplat.

Cântăreței, care avea mai vechi probleme cu inima, i s-a făcut rău. A fost dusă degrabă la spital, unde s-a încercat intubarea ei, dar a făcut stop cardiac și n-a mai putut fi resuscitată.

Ce anume a provocat tragedia nu se știe încă precis. Familia Corneliei Catanga susține că n-ar fi avut nimic și că totul s-a produs brusc. Când a fost chemată ambulanța, echipajul i-a făcut un test Covid rapid care a ieșit negativ. Testul i-a fost repetat la spital, dar a ieșit pozitiv. Apoi i s-a făcut și un test PCR, clasic, rezultatele urmând să lămurească dacă a fost sau nu infectată cu coronavirus.

Mara Bănică: „Din păcate, Cornelia a stat acasă și a luat și Ivermectină, din câte am înțeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală“

Dincolo de această neclaritate, Mara Bănică are o versiune care contrazice declarațiile familiei. Ea afirmă că, de fapt, Cornelia Catanga a avut Covid, dar a încercat să se trateze singură acasă cu medicamente promovate de personaje precum doctorița esteticiană Adina Alberts și latifundiarul Gigi Becali. Soțul cântăreței decedate ar fi una dintre persoanele care neagă existența virusului, de aici și afirmațiile familiei, că interpreta de muzică lăutărească n-ar fi avut nimic.

În dimineața zilei de vineri, Mara Bănică a postat pe contul său de Facebook: “Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!“.

Ulterior, conform Mediafax, ea a povestit la Antena 3 că Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, nu crede în pandemia de Covid, iar cântăreața a încercat să se trateze singură, acasă: “Din păcate, Cornelia a stat acasă și a luat și Ivermectină, din câte am înțeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu îi spuneam să nu mai gândească așa… Este cumplit ce s-a întâmplat”.

Cornelia Catanga avea 63 de ani.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.400 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here