Astăzi, ora 14:00, va fi confruntarea finală între Laura Codruța Kovesi (susținută de milioane de români) și TuDorel Toader (avocat al borfașilor, susținut de borfași). Așa ca înainte de confruntare, iată câteva amănunte care poate ți-au scăpat și pe care considerăm că ar fi bine să le știi.

Luni, toate televiziunile de propagandă ale borfașilor, în frunte cu Antena 3, au lansat informația că doi dintre procurorii din secția pentru procurori a CSM, cea în care se va judeca marți cererea de revocare înaintată de ministrul Toader, sunt cercetați de DNA…

MINCIUNI pentru că, în realitate, este vorba despre o plângere făcută de un avocat condamnat și nu de o cercetare! Adevărata informație, cu mult mai multă greutate, și care arată ce jocuri de culise fac mereu borfașii, este despre șeful secției de procurori, vicepreședintele CSM, procurorul Codruț Olaru, al cărui coordonator de doctorat i-a fost actualul ministru al Justiției, TuDorel Toader. La momentul susţinerii tezei, în 2013, Toader era decanul Facultății de Drept de la Universitatea din Iaşi și judecător al Curții Constituționale a României (CCR).

Tot luni, peste 1.000 de magistrați au transmis o scrisoare deschisă în care spun că dezbaterile publice recente pun în grav pericol independența justiției și parcursul statului roman în Uniunea Europeana. Magistrații mai spun că ministrul Justiției nesocotește faptul că, pe rolul Inspecției Judiciare, Consiliului Superior al Magistraturii ori, după caz, Înaltei Curți de Casație și Justiție există proceduri în derulare, inducând în opinia publică un sentiment de neîncredere în judecătorii, respectiv procurorii ce fac parte din aceste autorități.

Pe final, oricare ar fi avizul CSM, trebuie să fii tâmpit ca să te pui cu un popor al cărui desert favorit este coliva!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.