Analistul politic Sebastian Lăzăroiu a afirmat marţi, pe pagina sa de Facebook, că nu înţelege de ce liberalii fac tot posibilul să-l saboteze pe Ciucă pentru funcția de premier, scrie Epochtimes-romania.com.

„Până la urmă, Ciucă e şansa lor să mai rămână în joc. Altfel, cum zice Cîţu, nu mai e decât alternativa anticipatelor. Oricât s-ar îmbărbăta ei, anticipatele îi vor readuce la guvernare ca pe un partid balama. Măcar cu Ciucă vrea lumea să discute, să negocieze, s-ar putea lega pe termen scurt sau mediu o formulă de guvernare. Dar băieţii din PNL îşi tot împart ministere, se bosumflă, dau ştiri pe surse, doar-doar şi-o rupe gâtul generalul”, a argumentat Lăzăroiu.

În acelaşi timp, fostul consilier prezidenţial a comentat şi decizia fostului şef al PNL, Ludovic Orban, de a se retrage din grupul parlamentar al liberalilor.

„Cât despre Orban, care părăseşte grupul parlamentar, dar nu şi partidul, ce să mai zic…A, da, aş putea să zic ceva. Mi-am amintit că, prin vară, în campania din alegerile interne, încerca să seducă liderii de filiale folosindu-se de un atu numai de el ştiut. Le zicea, aluziv – dacă se va ajunge să nu mai fie USR la guvernare, cine e mai capabil să facă o majoritate cu PSD? Wink-wink… Mi-e greu să cred că supărările lui Orban se bazează pe vreo dilemă morală. Mai degrabă cred că şi-ar fi dorit să fie el negociatorul-şef în zilele astea. N-a fost să fie”, a adăugat Lăzăroiu.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 19.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.