Valentin Dragnea s-a căsătorit cu Gina Alexandra Tătulescu, o fostă participantăă la Miss Universe România, în urmă cu nouă ani. Tatăl miresei este preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, care s-a mutat din Ploiești în urmă cu doi ani și acum slujește la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, acolo unde trebuia să aibă loc cununia religioasă. 

În urma protestelor anunţate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, aşa cum era stabilită până în urmă cu puţin timp, ci în altă parte, noul loc nefiind făcut public de frica protestatarilor.

Dionis-Nimfodor Tătulescu, cuscrul lui Dragnea

Fiica preotului Dionis-Nimfodor Tătulescu, actuala noră a lui Dragnea

Potrivit mai multor surse, la petrecerea de la Palatul Snagov au fost chemați, în bloc, toți parlamentarii și europarlamentarii PSD (peste 200), toți miniștrii guvernului Dăncilă (28), toți președinții social-democrați de Consilii Județene (31), toți liderii de organizații județene (47) precum și primarii de municipii reședință de județ ai PSD (20). În total, peste 350 de persoane plus însoțitorii numai din partidul condus de Dragnea, la care se adaugă politicienii din alte formațiuni, invitați personal, scrie G4Media.ro.

Câțiva protestatari blochează mașinile invitaților care vin la marele eveniment și strigă lozinci anti-PSD. Mașina în care se afla ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost stropită cu apă. 

Infractorilor” și „Penalilor”  și „Nunta Penalilor” strigă cei câțiva protestatari care au venit, duminică seară, la intrarea în Palatul Snagov, unde are loc marea nuntă din politica românească.

Aceștia mai strigă „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.