Clotilde Armand a prezentat duminica seara amanunte din contractul cu noul operator de salubrizare care a inceput sa lucreze in Sectorul 1. Preturile percepute de acesta sunt sensibil mai mici decat cele ale Romprest, desi propaganda PSD a sustinut ca noul operator are preturi de sase ori mai mari, scrie Aktual24.ro.

„Pentru corecta informare a cetatenilor din Sectorul 1 si pentru combaterea stirilor false care circula in anumite publicatii:

Vineri, 23.07.2021, Administratia Domeniului Public Sector 1 a achizitionat servicii de colectare, transport si tratare/eliminare/depozitare a 100 de tone de gunoaie in aria Sectorului 1, in valoare totala de 62.900 de lei. Serviciile includ atat deseurile necontrolate cat si cosurile de gunoi stradale.

Chiar daca ne aflam intr-o stare de alerta cauzata de santajul operatorului delegat de salubrizare si achizitia a fost facuta in regim de urgenta, pretul total per tona este mai mic decat cel prestat de Romprest, conform facturilor publicate.

Pretul pentru colectare, transport si tratare/eliminare/depozitare deseuri necontrolate:
– 629 de lei/tona fara TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 883 de lei/tona fara TVA prin firma Romprest.

Pentru cosurile de gunoi stradale Romprest factureaza la metru patrat (!). In factura, preluarea gunoiului din cosuri stradale se numeste „intretinere curatenie” pentru a impiedica comparatia cu alte UAT si alte firme. Pretul pentru colectare, transport si tratare/eliminare/depozitare deseuri din cosuri stradale:
– 629 de lei/tona fara TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 4796 de lei/tona fara TVA prin firma Romprest, de peste 7,5 ori mai mult decat Brai-Cata. 

Atasat aveti factura Romprest pentru salubrizarea stradala in perioada 16-31 martie 2021, pe care o puteti vedea integral la adresa de mai jos:
https://bit.ly/RomprestMartie2021

PS: V-am mai spus si cu alte ocazii: matematica invinge mereu.
PPS: Saptamana viitoare pregatim demersurile juridice pentru recuperarea prejudiciului de 50 de milioane de Euro de la Romprest in urma deciziei emise de Ministerul Finantelor”, a anuntat Armand, duminica seara.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.