Pozitionare surprinzatoare a postului Antena 3 fata de greva declansata la metrou, vineri dimineata, de sindicalistii lui Ion Radoi, fost parlamentar PSD. Antena 3 a difuzat un reportaj in care vorbit despre afacerile „nababilor” de la metrou, scrie Aktual24.ro.

„Sindicalistii fac milioane de euro. Fostii sefi ai sindicatului au spatii in metrou”, a anuntat prezentatoarea Antena 3, in contextul grevei de la metrou.

Antena 3 a difuzat apoi un amplu reportaj despre afacerile lui Ion Radoi si ale unor fost sefi din Metrorex. In reportaj, se afirma ca angahatii Metrorex au parte de numeroase beneficii pentru a nu deranja afacerile liderului de sindicat. „Angajatii primesc vacante in busteni si Metrotrex le plateste angajatilor si vacante  in strainatate”, se afirma in reportaj.

„Avem doua locatii in Busteni, este superfrumos acolo. Sindicatul imi da 75% reducere la vacante in Grecia”, a declarat un angajat al metroului.

Antena 3 a sustinut ca, in urma cu trei ani, a fost amenintata de Radoi dupa ce a difuzat aceste informatii.

„Am primit o scrisoare de ameninmtare de la Ion Radoi, ca va veni sa protesteze in fata sediului pentru ca am dezvaluit dedesubturile afacerilor de la metrou. Acum se vorbeste despre un santaj, nu a protestat in fata sediului, a blocat intreaga capitala. Miza sunt spatiile comerciale, foarte banoase. Un milion de euro ajung la firma sindicatului”, a mai spus prezentatoarea Antena 3. 

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.400 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.