Postul ucrainean de televiziune Canal 24 face o dezvăluire uluitoare despre starea de sănătate a ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu (66 de ani). Acesta ar fi fost otrăvit din ordinul șefului său, criminalul de război Vladimir Putin, care se temea de el. În urma „operațiunii speciale” ratate în Ucraina, Putin a găsit un argument solid ca să-l pedepsească, scrie Ziaristii.com.

Canal 24: „Potrivit surselor de informații ale Canal 24, Șoigu este într-adevăr în stare critică, din cauza otrăvirii ordonate de Putin. Führer-ul Kremlinului se temea de propriul său ministru și, astfel, l-a pedepsit pentru eșecul operațiunii de atacare a Ucrainei. Șeful Statului Major al Rusiei, Valeri Gherasmov, are și el anumite probleme, dar rușii de rând au observat cu greu dispariția sa din spațiul public”.

Operațiunea „Creați un fals Șoigu!”

Jurnaliștii aceluiași post de televiziune dezvăluie cu probe concludente că Ministerul rus al Apărării a emis un ordin de creare a unui fals Șoigu. Documentul este conceput și semnat miercuri, 23 martie, de generalul Dmitri Bulgakov (73 de ani), înlocuitorul lui Șoigu, care ocupă funcția de ministru interimar al Apărării.

Dmitri Bulgakov a fost avansat la gradul de general-colonel în 2001. Din 2000 este „Erou al Federației Ruse”. Între 1985-1987 a luptat în Afganistan, fiind consilier militar al comandantului unei divizii de infanterie afgană.

„În document, șeful departamentului rus a indicat că propagandiștii ar trebui să creeze fotografii și videoclipuri false cu participarea lui Șoigu. Ei trebuie să demonstreze oamenilor că ministrul este la locul său de muncă”

Șoigu trebuia să fie sănătos tun – „Încă din 23 martie, generalul Dmitri Bulgakov a devenit ministru interimar al Apărării. Acest lucru este dovedit de ordinul semnat de acest criminal de război. În document, șeful departamentului rus a indicat că propagandiștii ar trebui să creeze fotografii și videoclipuri false cu participarea lui Șoigu. Ei trebuie să demonstreze oamenilor că ministrul este la locul său de muncă. Materialele fabricate vor fi afișate pe toate canalele de informare ale Ministerului rus al Apărării până pe 30 martie”.

Putin merge pe două variante în cazul Șoigu – „Potrivit informațiilor din 25 martie, Șoigu era încă în viață. Putin nu s-a hotărât în ​​cele din urmă cu privire la soarta ministrului. Führer-ul de la Kremlin are în vedere câteva opțiuni: salvarea lui Șoigu și întoarcerea acestuia la locul muncă, cu o demonstrație a oamenilor, declararea ministrului «agent NATO», cu lichidare ulterioară. De asemenea, se poate anunța pur și simplu moartea subită a unui ministru din cauza unui atac de cord în Rusia”.

Document semnat de generalul Dmitri Bulgakov

Gherasimov ar fi arestat – „Cât despre Valeri Gherasimov, cel mai probabil a fost arestat de FSB. Șeful Statului Major rus este acuzat de delapidare și eșecul Blitzkrieg-ului lui Putin. Este probabil ca Kremlinul să decidă să atribuie toate eșecurile lui Gherasimov sau Șoigu, sau chiar ambilor în același timp”.

Vești bune de pe front – „Din cauza lipsei de succese serioase în Ucraina, rușii au înlocuit și mulți generali care erau la comanda directă a trupelor. Un număr mare de generali au fost trimiși pentru a-i înlocui pe cei care au fost eliminați de luptătorii Forțelor Armate ale Ucrainei. Cu toate acestea, aparent, este puțin probabil ca rușii să poată schimba cursul războiului în această etapă. Deoarece singurul lucru pe care invadatorii îl pot face este să umple unitățile sparte cu rezerve”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.