Jale mare la ”Sinteza zilei” în urma veștii că Laura Codruța Kovesi a primit cele mai multe voturi în Comisia CONT pentru funcția de Procuror European. Gadea a lansat un scenariu conspiraționist menit să justifice în fața telespectatorilor Antena 3 victoria lui Kovesi.

Sunteți de acord cu declanșarea referendumului pe tema Justiției?

View Results

Loading ... Loading ...

Gadea a declarat că fosta șefă a DNA beneficiază de fapt de sprijinul Germaniei, acesta fiind motivul real pentru care a câștigat acest prim vot.

”Sefa Comisiei CONT este o nemțoaică, i-a dat cuvânt Monicăi Macovei de două ori. Candidatul german a primit un singur vot, este clar că germanii și dau votul în felul acesta lui Kovesi.

Votul acesta devine unul politic, cei din PPE i-au adus ode la scenă deschisa”, a spus Gadea.

El i-a lăudat apoi pe candidații francez și german, susținând că sunt mult mai buni.

”Oameni care au lucrat ani buni în sistemul de justiție, era o diferență uriașă de calibru între cei care veneau din Franța și Germania și Kovesi.

Kovesi a încercat să manipuleze PE prezentând cifre false, și-a romanțat trecutul, susținând că a luptat cu tot felul de lucruri, că a primit o decorație de la americani”, a mai atacat Gadea.

Realizatorul Antena 3 a încercat apoi să o umilească pe Kovesi susținând că nu vorbește bine limba engleză: Europarlamentul din Spania a încercat să arate că limbă engleză a lui Kovesi este precara”.

Gadea s-a încurcat apoi în propriile teorii. A spus că Laura Codruța Kovesti a avut o prestație ”dezastruoasa”, după care a susținut că a plecat atât de devreme la Bruxelles petru a fi pregătită de specialiști, ”care nu sunt romani”, cum să se prezinte la audiere.

”Kovesi nu a plecat atât de devreme la Bruxelles pentru a se plimba prin parcuri. A fost bine pregătită, nu de către români, pentru a impresiona”, a mai spus realizatorul de la ”Sinteza zilei”. (Sursa: Aktual24.ro)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.