”Alianţa” dintre cei doi moguli media, Sebastian Ghiţă (RTV) şi Cozmin Guşă (Realitatea TV), începe să tureze motoarele. Urmare a întâlnirii de la Belgrad, fiecare televiziune de ştiri promovează încrucişat mogulul celuilalt post TV.

Astfel, luni, în premieră cu o intervenţie de „analist politic”, Cozmin Guşă a apărut la România TV. Pasul doi: ieri seară, la Hoandră TV, a fost promovat Sebastian Ghiţă cu ale sale „dezvăluiri” despre „abuzurile” unor procurori de la DNA Prahova.

Azi, continuă mediatizarea balivernelor lui Sebastian Ghiţă, prezentate ca adevăruri absolute. Buletinul de ştiri de la ora 11.00 n-a scăpat de obligaţia de a-l promova pe Ghiţă.

GHIŢĂ, MASĂ PUSĂ LA REALITATEA TV

Secvenţa dată pe post la Realitatea TV, cu intervenţia telefonică a lui „Sebi” Ghiţă, e de natură să ofenseze inteligenţa unui public de profil opus celui de la RTV. Iată ce-a declarat Sebastian Ghiţă:

„De ce a venit Cozmin Guşă la Belgrad? Probabil a văzut şi dânsul că m-au vizitat şi alte persoane înainte şi a fost curios să ne vedem. În plus, pe aici au fost şi nişte concursuri de judo; şi cum dânsul se ocupă de judo, era firesc să vină la Belgrad”.

Şi mai interesant e că, în comentariul său, Guşă preia de bune „dezvăluirile” lui Ghiţă ca şi când ar vrea să le îndese şi în mentalul publicului de la Realitatea TV, deşi nu există confirmări din surse independente pentru abuzurile reclamate de mogulul fugar. Dacă spun Ghiţă şi anturajul său politico-mediatic că procurorii l-au abuzat, atunci trebuie să fie preluat ca adevăr absolut. Niciun semn de întrebare, nicio îndoială.

RTV, REALITATEA TV, DRAGNEA ŞI TUDOREL TOADER

O astfel de abordare jurnalistică nu face decât să bage cărbuni în focul nou-înfiinţatei „Secţii de combatere a infracţiunilor cu magistraţi”, un fel de unealtă a mafiei politice penale din PSD-ALDE-UDMR. Este un organism-fantomă, condus de o procuroare care şi-a recunoscut deja public slugărnicia faţă de toxicul Tudorel Toader şi de acei politicieni „roşii” interesaţi de o justiţie controlată.

„Dezvăluirile” marca Ghiţă, preluate cu mare generozitate de Guşă TV, servesc drept muniţie pentru Secţia aflată sub controlul cuplului Tudorel Toader-Adina Florea şi în folosul trioului Dragnea-Tăriceanu-Hunor. Ele sunt în contradicţiile flagrantă cu avertismentele organismelor europene şi ale asociaţiilor oneste de magistraţi.

Nu mai încape vorbă: întâlnirea de la Belgrad dintre Guşă şi Ghiţă pare să fi schimbat sensibil orientarea Realităţii TV. Probabil un risc asumat. Guşă TV va pierde publicul dezamăgit de această combinaţie pe gustul PSD&ALDE&UDMR, dar va câştiga la schimb altceva. Ce? Nu ştim încă. (Sursa: Ziaristii.com)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Viorica Dăncilă a băgat România în conflict cu Iranul. Iată ce scrie presa iraniană – dacnews.net

Cine l-a mușcat pe Tăriceanu de gât? Detaliu mai puțin sesizat în fotografia de la masa infractorilor

Gabriela Firea vrea să îl facă cetățean de onoare al Capitalei pe Patriarhul Daniel – dacnews.net

DNA cere pedeapsa maximă de 12 ani pentru Radu Mazăre în dosarul Polaris

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.