Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a falimentat în 2010 o benzinărie din Buzău, deţinută în proporţie de 50% de soţia sa. În urma falimentului, Administraţia Finanţelor Publice Buzău a rămas cu o gaură de peste 47.500 de lei, echivalentul a 11.000 de euro în 2010, relatează site-ul Defapt.ro.

Potrivit sursei citate, pe 16 octombrie 2002, Ciolacu depunea la Registrul Comerţului din Buzău actele pentru înfiinţarea firmei Diesel Tanck SRL, deţinută în proporţii egale de soţia sa, Roxana Mihaela Ciolacu, şi de Anamaria Cristina Mihalcea. Administratori ai firmei erau soţii asociatelor: Marcel Ciolacu, respectiv Bogdan Adrian Mihalcea. Activitatea principală a firmei, potrivit documentelor depuse de actualul şef al PSD la Registrul Comerţului, era “vânzarea cu amănuntul a carburanţilor pentru autovehicule”.

În noiembrie 2009, continuă site-ul citat, la şapte ani de la înfiinţarea firmei, Administraţia Finanţelor Publice Buzău a cerut insolvenţa Diesel Tanck SRL. Potrivit sentinţei judecătoreşti 1.234/2009 a Tribunalui Buzău, “creditorul Administraţia Finanţelor Publice Buzău (…) a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei debitorului SC Diesel Tanck SRL (…) în vederea recuperării unei creanţe totale în sumă de 47.524,00 lei. În motivarea cererii sale, creditorul a arătat că, în fapt, potrivit Titlului executoriu nr. 149 din 20 iulie 2009, debitorul datorează bugetului general consolidat al statului suma de 47.524,00 lei. Din analiza situaţiei debitorului s-a constatat că ultima plată către bugetul general consolidat a fost efectuată de acesta la data de 18 martie 2009.”

Opinia lui Florin a fost cunoscută de peste 200.000 de persoane. Este rândul vostru să vă faceți auziti! Rubrica OPINII este dedicată exclusiv vouă. Ne puteți contacta pe Facebook, Twitter sau e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.