Premierul investit Nicolae Ciuca a declarat, joi, cu privire la criticile conform carora alianta dintre PNL si PSD tradeaza rezultatul alegerilor si electoratul, ca este o decizie politica ‘foarte buna’, tinand cont de situatia in care se afla Romania.

El a spus ca liderii partidelor din alianta isi asuma acordul politic.

„Cum nu vor sa si-l asume? Din moment ce l-au semnat si l-au asumat”, a raspuns Nicolae Ciuca, intrebat in legatura cu faptul ca acordul politic a fost semnat de liderii PSD, PNL, UDMR si minoritati fara sa fie public si ca se pare ca niciun partid din alianta nu vrea sa si-l asume.

Legat de faptul ca i s-a reprosat ca alianta dintre PNL si PSD tradeaza rezultatul alegerilor, Ciuca a spus: „Este o decizie politica si, tinand cont de situatia in care ne gasim, cred ca a fost o decizie foarte buna. Decizia pe care am luat-o este pentru electorat”.

Acordul politic intre PSD, PNL, UDMR si minoritati a fost semnat, joi, intr-o ceremonie desfasurata in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, care nu a fost publica.

Sursa: Aktual24.ro

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.