Unul nou scandal între invitații de la Antena 3. Mugur Ciuvica și-a ieșit din fire și a început să zbiere după ce Marius Pieleanu a prezentat un sondaj din care reieșea că partidul lui Ciolos, Mișcarea România Împreună, are 12% în sondaje.

Conform sondajului prezentat de Pieleanu, partidul lui Ciolos ar obține 12% din voturile românilor dacă duminica viitoare vor avea loc alegeri.

Mugur Ciuvica a avut o reacție extrem de nervoasă față de procentele cu care Pieleanu cotează partidul lui Ciolos. El a zbierat minute bune că nimeni nu știe cum se numește formațiunea fostului premier, prin urmare nu pot să o voteze.

„Nu știe nimeni cum se cheamă partidul lui Ciolos. Nu o să-l găsească pe buletin. Dacă lumea nu știe care este partidul lui Ciolos, atunci nu îl votează pe Ciolos. Trebuie să întrebați câți dintre români votează MRI, nimeni nu știe ce este MRI”, a strigat și gesticulat Ciuvica.

„Toate instituțiile de sondare îl dau pe Ciolos peste 10%”, a încercat Pieleanu să scape de furia lui Ciuvica.

Chirieac a sărit în sprijinul lui Pieleanu, susținând că România Împreună este votată de corporatiști, „care știu să caute pe internet cum se cheamă partidul lui Ciolos”. (Sursa: Aktual24)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.