Câteva zeci de persoane protestează, sâmbătă după-amiază, în faţa Ministerului Public, pentru susţinerea Jandarmeriei, acestea scandând ”Cinste lor, jandarmilor!” şi ”Demisia”, anunță digi24.net.

Am considerat, că este moral ca aceia care încă mai gândim în țara asta să transmitem un mesaj de susținere jandarmilor ,împotriva cărora este declanșată o adevărată vânătoare de vrăjitoare . Susțin întru totul faptul că, dacă în urma unei anchete serioase și obiective se va demonstra fără urmă de îndoială că anumiți jandarmi și-au depășit atribuțiile să suporte rigorile legii. Însă până atunci consider că este total imoral ca asupra unei întregi instituții să se arunce anatema , consider că este o încercare de decredibilizare totală a instituțiilor ce asigură ordinea publică”, a arătat Mihaela Marinescu, femeia care a făcut cererea pentru autorizarea mitingului.

Exact, te regăsești printre persoanele care nu gândesc! Doar cei care gândesc în țara aceasta sunt prezenți la fâsâiala de miting pentru susținerea Jandarmeriei. Lăsând ironiile deoparte, nu ai cum să nu compătimești aceste persoane. Vă imaginați în ce medii trăiesc acești oameni dacă ei văd normalitate în a gaza copii, bătrâni, mame sau oricare alte persoane nevinovate? Vă imaginați câtă violență este în jurul lor dacă ei găsesc ca fiind normal ca persoanele pașnice să fie bătute crunt până la leșin? Sunt doar o masă de manevră care nu au sesizat ticăloșia din spatele acestei mișcări politice.

De menționat că inițiativa organizării unui miting de susținere a jandarmilor a fost lăudată de publicațiile apropiate PSD și de Sputnik.md, site-ul în limba română al principalului instrument de propagandă a Kremlinului. Acesta din urmă a titrat ”Amplă manifestare publică de susținere a Jandarmeriei Române”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.