Liderul PSD Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a reclamat la Parchet, după un protest la casa lui din Bragadiru, patru protestatari şi doi jurnalişti pentru infracţiuni precum distrugere, ameninţare, hărţuire, şantaj şi constituire de grup infracţional organizat. Cum procurorii au stabilit recent că faptele imputate nu există, cei vizaţi consideră că avem de-a face cu un denunţ calomnios şi au de gând să ia atitudine în instanţă, scrie Epochtimes-roamnia.com.

Anunţul a fost făcut, într-un articol publicat de Podul.ro, de jurnalista Camelia Tabacu, şi ea printre cei cărora Iordache le-a făcut plângere penală.

„Mălin Bot a anunţat public că întrevede două căi de atac împotriva lui Iordache, una penală, alta civilă, şi că le va folosi pe ambele pentru că plângerea penală mincinoasă este cu atât mai gravă şi depusă cu rea credinţă cu cât vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, reclamantul, este fost ministru al Justiţiei şi preşedinte al Comisiei parlamentare pentru legile justiţiei, deci are cunoştinţe juridice la nivel academic, fiind exclusă o greşeală din necunoaştere.

Aflat printre cei vizaţi de plângerea lui Iordache (ca şi semnatara prezentului articol), Mălin Bot a revenit, miercuri, la vila uriaşă din Bragadiru, cât un dispensar municipal, a pesedistului pentru a-şi expune public punctul de vedere mai ales că notorietatea sa în mediul online a determinat, la vremea respectivă, o campanie furibundă împotriva sa din partea televiziunilor adversare ale independenţei justiţiei (Antena3 şi RTV) care l-au indicat drept principal responsabil pentru cele întâmplate la poarta autorului OUG 13. În realitate, Mălin Bot se afla acolo doar pentru a filma evenimentul.

Amuzant este că, în timpul liveului de miercuri pentru Youtube, în cadrul filmat de Mălin Bot şi-a făcut apariţia şi deputatul mincinos într-o luxoasă limuzină BMW cu şofer. A intrat în curtea răcoroasă unde îl aştepta partenera de viaţă, o fostă judecătoare cu pensie specială de lux, fără a răspunde invitaţiei jurnalistului de a-şi face cunoscut punctul de vedere în această speţă soldată cu o ordonanţă de clasare din partea procurorilor Parchetului Cornetu în care se precizează cât se poate de limpede că faptele reclamate de Iordache nu există”.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here