Continuă misterul în jurul nunții lui George Simion. Până mai ieri, publicațiile tabloide spuneau că viitoarea mireasă ar fi Iulia Burcea. Însă aceasta a dezmințit zvonul.

După zvonurile că cei doi ar forma un cuplu, femeia a venit cu câteva clarificări. Potrivit declarațiilor ei, ea și liderul AUR nici măcar nu se cunosc. George Simion a transmit și el câteva cuvinte și a explicat situația.

Dacă până acum se credea că politicianul este pe cale să își oficializeze relația cu frumoasa Iulia Burcea, se pare că nici nu se pune problema de așa ceva. Cei doi au vorbit în exclusivitate pentru Click.ro despre relația dintre ei și au încercat să clarifice situația.

Contactată de reporterii publicației, tânăra a dezvăluit că ea și liderul AUR nu formează un cuplu. În plus, ea a negat cu vehemență că va fi cea alături de care politicianul ar urma să meargă la altar.

Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, a spus Iulia Burcea, în exclusivitate pentru Click.ro.

Ulterior, Geroge Simion a venit și el cu câteva clarificări. Fără să dea, totuși, prea multe detalii, liderul AUR a confirmat că Iulia Burcea nu este logodnica lui.

Nu este mireasa mea, s-a creat o confuzie”, a spus George Simion, potrivit Antena 1.

Cu toate acestea, la un moment dat, pe contul de Instagram al frumoasei blondine a apărut o poză în care era alături de politician. Mai exact, Iulia Burcea și-a făcut un selfie împreună cu politicianul, care stătea în saptele ei, țindând-o de umeri.

Nunta lui Simion a fost anunțată de toată media și nu numai:

Ion Cristoiu: ”Liderul AUR se însoară. Potrivit anunţului public, făcut de domnia sa fericitul eveniment – ca să folosim şi noi un clişeu de telenovelă – va avea loc pe 27 august 2022, în satul Oveselu din Vâlcea.”

România TV: În vârstă de 35 de ani, George Simion o ia în căsătorie pe Iulia Burciu în cadrul unui eveniment la care este invitată, literalmente, toată lumea. Se pare că tânăra pe care toată presa a prezentat-o drept logodnica lui, nu este, de fapt, mireasa liderului AUR.

Antena 1: ”George Simion, liderul AUR, a anunțat că se va căsători pe 27 august cu aleasa inimii. Politicianul vrea o nuntă în România, la care să poarte port tradițional și să participe toți românii.”

Wowbiz.ro: ”Theo Rose, Carmen Șerban și Taraful de la Vărbilău sunt artiștii care vor încinge atmosfera la nunta lui George Simion.”

Prezent în podcastul „România lui Cristache”, realizat de jurnalistul antenist Ionuţ Cristache, liderul AUR a lansat o invitație și către „societatea mai mult sau mai puțin civilă” românească, aşa cum s-a exprimat, conform EvZ.

Ionuț Cristache: Deci Coldea vine la nuntă sau nu?
George Simion: Nu știu, domnule, să vină… Să vină și prietena dumnealui, doamna Kovesi…

Ionuț Cristache: Pe Klaus Iohannis îl așteptați?
George Simion: Doamne ajută! Dar nu vine…

Ionuț Cristache: De ce?
George Simion: Am înțeles că are o reținere față de noi pentru că suntem singurul partid pe care nu-l controlează.”