Ilie Năstase a fost încătuşat de poliţişti în această dimineaţă după ce a fost prins băut la volan şi a refuzat să sufle în alcooltest, dar şi să meargă pentru recoltarea de probe biologice, informează realitatea.net.

În jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, în zona ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase, transmite Realitatea TV.

Întrucât Ilie Năstase se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice.

Citește și ”Liviule, de ce transpiri? Răspunde-ne și nouă la întrebare, nu fi șobolan!

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiereunde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

În jurul orei 7,30 Ilie Năstase a fost eliberat, după ce i s-a făcut dosar penal. Acesta a trecut printr-un episod asemănător şi în 2011 când, de asemenea, s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.