Deși serviciul de informații al Ucrainei nu a emis niciun comunicat oficial în acest sens, din această direcție s-a scurs o informație conform căreia platforma online Sputnik aparține unui serviciu de informații rus. Nu s-a precizat dacă este vorba de FSB (serviciul intern de informații) sau SVR (serviciul extern de informații), cert este că în spatele dezinformărilor sunt niște băieți inteligenți din Rusia.

Ultima gogoniță a acestei mașinării de dezinformare are următorul titlu: ”România are nevoie de un lider de talia lui Vladimir Putin sau Viktor Orban”. Nu-i așa?! România chiar are nevoie de ziariști sau oameni de afaceri asasinați. România chiar are nevoie de cenzură. Românii chiar au nevoie să trăiască în stres, în minciună, în corupție, să traiască cu frica că nu apucă ziua de mâine. Iar lista articolelor cu care acest site propagandist încearcă să încline balanța în favoarea Rusiei sunt nenumărate.

Alt lucru bizar îl reprezintă promovarea continuă de către Sputnik al personajului Liviu Pleșoianu. Exact! El este! Pleșoianu este deputatul pesedeului care afirma că nu se simte român. Evident, afirmațiile de genul acesta sunt la ordinea zilei. Ba mai mult decât atât, acest instrument de propagandă a umplut internetul cu articole în care subiectul era unul singur: Pleșoianu prim-ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.