”Asta e știrea zilei: când oamenii care știu carte se luptă cu cei care nu știu carte, dar puterea o au cei din urmă”, a scris apreciatul jurnalist Liviu Avram pe Facebook.

Textul INTEGRAL:

”Asta e știrea zilei: când oamenii care știu carte se luptă cu cei care nu știu carte, dar puterea o au cei din urmă.

Tudorele, uite ce zice CEDO:

”Chiar presupunând că desemnarea unui judecător raportor într-un complet de 5 judecători nu a fost efectuată aleatoriu, neexistând alte dovezi ale lipsei de imparțialitate a judecătorilor care alcătuiesc completul, nu rezultă încălcarea exigențelor art.6 din Convenţie din acest punct de vedere”.

Foarte curios: În decizia privind Completele de 5, CCR citează abundent din jurisprudența CEDO, dar ratează exact decizia CEDO care seamănă cel mai mult cu speța din România.

Ori n-au știut să ajungă la ea (ceea ce e grav), ori n-au vrut (ceea ce e și mai grav).”

Completurile de 5 au fost LEGALE! Document NUCLEAR de la CEDO! Dovada că CCR a acționat în favoarea lui Dragnea și a Mafiei! Nenorociții ăștia merită reținuți azi!

În contextul controversatei Ordonanțe anunțate de ministrul Justiției, Forumul Judecătorilor face publică vineri o decizie a Curții Europene a Drepturilor Omului într-un caz în care era reclamată modalitatea de desemnare a membrilor completului de judecată.

CEDO a stabilit că, „chiar presupunând că desemnarea unui judecător raportor într-un complet de 5 judecători nu a fost efectuată aleatoriu, neexistând alte dovezi ale lipsei de imparțialitate a judecătorilor care alcătuiesc completul, nu rezultă că a fost încălcat dreptul la un proces echitabil”.

Într-o decizie pronunţată în 15 septembrie 2015, în cauza Tsanova-Gecheva împotriva Bulgariei, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit: 

„Chiar presupunând că desemnarea unui judecător raportor într-un complet de 5 judecători nu a fost efectuată aleatoriu, neexistând alte dovezi ale lipsei de imparțialitate a judecătorilor care alcătuiesc completul, nu rezultă încălcarea exigențelor art.6 din Convenţie din acest punct de vedere”.

Decizia CEDO:

Vineri, la începutul ședinței de guvern, premierul Viorica Dăncilă a insistat că CCR a constatat „practici în afara cadrului legal”, iar situația trebuie îndreptată. ”Curtea Constituțională a constatat că au fost folosite practici în afara cadrului legal, care au viciat actul de justiție, iar această situație trebuie îndreptată.

Așa cum spunea și președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, drepturile cetățenilor nu sunt negociabile, iar în această materie nu sunt acceptate compromisuri”, a declarat Viorica Dăncilă. (Sursa: Comisarul.ro)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Dimensiunea jafului din România din ’89 și până în prezent: peste 113 miliarde de de dolari

OFICIAL Infractorul mustăcios, de frică să nu fie linșat, se ascunde de popor – dacnews.net

INCENDIAR! Ministru, beat mort, filmat în timp ce îngropa sacoșe cu 2 milioane de euro în gradină

Meleșcanu a trădat, îi umilește pe Dragnea și Dăncilă la Bruxelles – dacnews.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here