Senatorul AUR, Sorin Lavric, a înregistrat un derapaj pe Facebook printr-un mesaj publicat luni prin care declara că certificatul verde este ”un buletin atestând condiția de sclavi” și o ”patalama de segrerare”, scrie G4Media.ro.

Lavric a mai spus, în înregistrarea video, că ”nemernicii aceștia” vor să ”ne îmbolnăvească trupurile”, nefiind clar la cine face referire.

Senatorul Alianței pentru Unirea Românilor susține că din șase în șase luni românii ”vor fi duși cu zăhărelul” și li se va spune că ”mai e nevoie de un rapel”. Senatorul AUR susține despre vaccinarea COVID-19 că românii ”vor fi îndopați cu viruși atât de mult încât vor deveni vectori de răspândire a epidemiei”.

Lavric mai cataloghează certificatul verde drept: ”legitimație consfințind statutul de robi”, ”înscris menit a le da satisfacție celor care cred că ne pot păcăli”, ”expresie a unui act viclean, de samavolnicie ascunsă”, ”războiul de acum este unul spiritual: îți vinzi sufletul sau ba!”.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here