Fostul ministru Claudiu Năsui susţine că “ne aşteaptă ani grei”, de vreme ce “ministrul Finanţelor este un conspiraţionist socialist, care nu înţelege nici cele mai elementare noţiuni despre cursul de schimb”, scrie Epochtimes-romania.com.

Într-o postare publicată miercuri, pe Facebook, Năsui afirma că “guvernul ne va lua mai mulţi bani ca să-i dea oriunde decide partidul”, ideea centrală fiind, după părerea sa, ca oamenii să aibă cât mai puţină putere politică.

“Taxe mai mari, birocraţie mai multă, control politic mai mare asupra vieţilor noastre şi multă inflaţie. Inflaţia e taxa aceea invizibilă prin care noi toţi sărăcim. Ne creşte pensia, dar cumpărăm mai puţin cu ea. Ne creşte salariul, dar cumpărăm mai puţin cu el”, a scris Năsui pe Facebook.

“Ne aşteaptă ani grei.

Ministrul Finanţelor este un conspiraţionist socialist care nu înţelege nici cele mai elementare noţiuni despre cursul de schimb. Din programul de guvernare reiese clar că noul guvern va creşte cheltuielile statului şi taxele pe care ni le ia. Pe principiu redistribuţionist al statului care ia cu o mână şi dă cu alta. Guvernul ne va lua mai mulţi bani ca să-i dea oriunde decide partidul. Ideea centrală e să fie mai multă putere la clasa politică şi mai puţină la oameni.

În condiţiile în care România se află într-o competiţie economică internaţională pentru a atrage investitori, viitorul ministru al Finanţelor se declară un adversar al multinaţionalelor. Ar fi mai bine să plece. Să nu mai investească în România. Să ne lase pe noi doar cu ‘investiţi’ din PNDL-uri şi cu companiile de stat.

Taxe mai mari, birocraţie mai multă, control politic mai mare asupra vieţilor noastre şi multă inflaţie. Inflaţia e taxa aceea invizibilă prin care noi toţi sărăcim. Ne creşte pensia, dar cumpărăm mai puţin cu ea. Ne creşte salariul, dar cumpărăm mai puţin cu el. Vinovaţii pentru distrugerea leului nu vor fi vreo cabală internaţională anti-română. Vinovaţii vor fi mult mai aproape de casă, sunt politicienii aşa zişi naţionalişti care se bat cu pumnul în piept cât de mult îşi iubesc ţara, dar care o condamnă la sărăcie şi gonesc românii din România”, a scris liderul USR pe pagina sa de socializare.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here