Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat, marti, ca a facut tot ceea ce a depins de el pentru a debloca negocierile cu PSD, adaugand ca partidul va iesi mai puternic dupa aceste discutii, dar si-a exprimat regretul ca liberalii nu au reusit sa obtina Finantele, un portofoliu „esential” pentru premier.

El a fost intrebat de ziaristi, la Palatul Parlamentului, daca PNL a iesit mai slabit din negocierile cu PSD.

„Nu, va iesi mai puternic. Asta a fost decizia partidului, am mers in partid cu cele doua variante. De fiecare data, daca a fost nevoie si sa ma dau la o parte, m-am dat la o parte, chiar am predat sefia negocierilor domnului premier Nicolae Ciuca, toate aceste lucruri le-am facut pentru a debloca situatia. Pana la urma, a fost decizia partidului, negocierea a fost condusa de urmatorul premier.

Mie imi pare rau ca nu avem Finantele. Eu cred ca un premier fara Finante va fi o problema, dar, pana la urma, acesta a fost rezultatul negocierii. Am supus rezultatul negocierii unui vot in PNL, a trecut, mergem mai departe. Eu zic ca, dupa ce se asaza lucrurile, va trebui sa tragem linie si apoi sa vedem cum mergem mai departe”, a explicat Citu.

Florin Citu a adaugat ca este interesat sa se intoarca in PNL acei membri care nu au atacat partidul si sustin principiile liberale.

„Vom discuta cu fiecare in parte si vom vedea daca putem sa gasim elemente prin care sa ii aducem inapoi. Pe mine ma intereseaza sa vina inapoi toti acei membri ai PNL. Sunt inca unii membri ai PNL, oameni care nu ataca presedintele partidului, care nu ataca pe presedintele Romaniei, care nu ataca PNL. Sunt unii oameni care au fost si au plecat, poate, dintr-o afinitate sau poate o prietenie mai veche fata de fostul lider, dar, pana la urma, exista astazi in Romania un singur partid de dreapta, un singur partid liberal – PNL, iar toti aceia care vor sa mearga mai departe, sa sustina principiile liberale isi au locul doar in PNL”, a explicat el.

Sursa: Aktual24.ro

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here