Fundamentul pe care s-a construit o parte din imaginea publică a lui Klaus Iohannis începe să se dărâme, la fel cum s-a petrecut în urmă cu doar câțiva ani și cu un alt ”cârmaci al poporului”, Traian Băsescu.

De la extaz la ridicol nu pare să fie decât un singur pas, și pentru cel vizat de osanale, și pentru cei care le-au ridicat în trecut.

Dar atunci când cei care te-au idolatrizat ani de-a rândul în mass media ajung la concluzia că ești pur și simplu prost, și-o mai și afirmă public, e clar că acolo există o problemă, una mare.

Iată ce scrie Ioana Ene Dogioiu pe pagina sa de Facebook:

„Asistăm la evenimente care sunt împotriva oricărei logici politice rezonabile”, afirma politologul Cristian Pîrvulescu. Da, aceasta e, de fapt, marea problema.

Lumea are tot felul de suspiciuni/sperante de planuri politice complexe, ca asa a vrut K Iohannis de la inceput/asta urmareste cu manta. Fals! Iohannis este un mediocru reactiv, speriat ca ia apa, cu miscari haotice dictate de moment.

Cu un numar infim de exceptii – care e deci posibil sa fi fost tot intamplari, nu cine stie ce reusite – Iohannis nu a vazut mai mult de lungul nasului sau week-endul de ski. Nu stie politica, nu intelege politica, nu are consilieri buni sau nu ii asculta, e lenes, complet inadecvat jocului inalt. Se imbufneaza, este sacait cand trebuie sa gandeasca, vrea solutii pe tava si le alege pe cale care ii par cele mai comode. Nu-l mai priviti ca pe un jucator politic de clasa. E fix pe dos: mic, meschin, netalentat si lenes. A distrus tot ce se putea distruge, in frunte cu PNL, nu pentru ca neaparat si-a propus, ci pentru ca este foarte putin dotat intelectual pentru politica, dar are pretentia sa fie ascultat orbeste. E ca un sofer care nu si-a propus sa distruga masina, garduri, stalpi si tot ce ii iese in cale, dar asta e tot ce poate.

As fi preferat un plan, oricat de malefic, acestei degingolade care sfideaza logica politica si care nu avantajeaza pe nimeni.

PS Multi dintre cei care sunt acum pe culmile dezamagirii si furiei antiprezidentiale m-au injurat 6 ani de zile, adica de cand, dupa o scurta perioada de gratie si cu mici exceptii (elefantii) am fost mereu in adversitate cu presedintele si l-a criticat sever. Nu l-am votat in 2019, mi-am anulat votul. Luati-va, va rog, injuraturile inapoi.”

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 19.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. NU ajuta la nimic sa criticam fara sa avem si solutii. E simplu de spus ce nu e bine si cum am vrea sa fie, dar dificultatile nu pot fi depasite cu critici ci doar cu idei bune, cu solutii. Daca cineva are solutii, sa spuna, iar daca nu sa taca, fiindca societatea e suprasaturata de negativitate si nu foloseste nimanui sa subliniem in fiecare zi ce nu e bine, ce lipsuri sunt si ce probleme, fara sa aducem si solutii. Nu stiu cine e „Dogioiu” si nici nu vrea sa aflu fiindca nu apreciez deloc atitudinea de a critica asa ca si cum dansa ar fi pe podiumul perfectiunii si vede de acolo cum altii sunt mediocri, fara sa ne spuna macar cine este Presedintele acela deasupra mediocritatii pe care sa-l votam. Multumesc,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.