Deputatul PNL Gigel Știrbu anunță că Opoziția va demara procedura de schimbare din funcția de președinte al Camerei Deputaților a lui Liviu Dragnea. Gruparea puciștilor din PSD a anunțat deja, pe surse, că ar putea susține un astfel de demers.

„Astazi, în ședința Biroului Executiv al Partidului Național Liberal voi propune spre analiză oportunitatea inițierii unui proiect de hotărâre pentru schimbarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Vreau să vedem cu toții dacă cei 50 de parlamentari PSD de care vorbeau Stănescu, Firea și Țuțuianu se gândesc într-adevăr la binele României sau vor doar să pună mâna pe puterea din partid”, scrie Știrbu pe Facebook.

Întrebat, duminică seară, la Antena 3, dacă puciștii au 50 de parlamentari PSD pentru a susține revocarea sa din fucntie, Dragnea a reacționat foarte iritat.

„Nu cred. Nu cred că vor depăși acea linie roșie. Sper să nu se întâmple, dar o să vedem cu toții asta. Nici mie nu-mi place de toți din partid. Ce să nu voteze, legea pensiilor? Codurile Penale? Asta o să vedem”, a spus Dragnea. (Sursa: Aktual24)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here