Jurnaliștii de la Vice au mers până la Turnu Măgurele, acasă la Ilie Gazea, pentru a afla ce cred rudele apropiate ale acestuia și vecinii despre decesul protestatarului. Toți sunt convinși că gazele din Piața Victoriei i-au grăbit moartea, scrie aktual24.ro.

„Ne bagă pumnul în gură că a fost bolnav. Sigur, a fost bolnav, dar nu bolnav de moarte. De când a inhalat gazele alea i s-a făcut rău. A treia zi a bufnit sânge în pat. Așa trebuia?! S-a dus și el să-și spună oful, că dacă ăla nu se duce și nici celălalt nu se duce, atunci stăm cu toții acasa”, a declarat fina lui Gazea, Neli, care a venit din Italia pentru a ajuta la înmormântare.

Soția protestatarului, Paula Gazea, a ținut să aducă aminte ce a spus bărbatul după ce s-a întors din Piața Victoriei.

„A venit și mi-a spus că l-au gazat. L-am întrebat ce a căutat tocmai el acolo. Mi-a zis: dacă tu nu mergi, ăla nu merge, cine atunci să meargă? Astea erau ultimele cuvinte pe care mi le spunea. Îi plăcea să zică vorba asta”, a menționat Paula Gazea pentru Vice.

Totodată, văduva teleormaneanului care a murit după ce a fost gazat în Piața Victoriei, a declarat într-un interviu acordat lui Mălin Bot că protestatarul nu a fost deloc internat în spital, peste 40 de ani, până s-a întors din Piața Victoriei.

„Nu s-a simțit rău în ziua în care a plecat. Niciodată nu a fost internat în spital în 40 de ani. Când s-a întors mi-a spus că au fost gazați și că i-a pornit sânge și pe gură și pe nas”, a spus Paula Gazea. Ea a mai spus că Ilie gazea a lucrat ca macaragiu până să iasă la pensie.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.