Întrebat dacă este îngrijorat de o posibilă suspendare a sa din funcţie – suspendarea fiind un scenariu pe care Liviu Dragnea l-a vechiculat din nou în spaţiul public, şeful statului a dat un răspuns scurt şi apăsat, despre care a precizat că este informal: „Ha, ha ha!”, scrie epochtimes-romania.com.

„Pot să vă răspund informal. Ha, ha, ha!”, a declarat Iohannis, la Sibiu, răspunzând întrebării unui jurnalist.

Reamintim că ieşit marţi în conferinţă de presă la 11 zile după „Jandarmeriadă”, Liviu Dragnea a lansat atacuri dure la adresa preşedintelui Iohannis, pe care l-a acuzat că-l vrea fie omorât fie în închisoare şi a admis că vrea suspendarea acestuia, dar trebuie văzut dacă partenerul său de guvernare, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a schimbat opinia.

A doua zi, ALDE a ieşit cu un comunicat în care a transmis că suspendarea este o decizie de maximă responsabilitate, care presupune o evaluare atentă a posibilelor riscuri şi consecinţe şi că declanşarea procedurii de suspendare, „într-o societate profund divizată, instigată la fanatism şi violenţă de lideri politici lipsiţi de scrupule, poate avea urmări imprevizibile”. Precauţia trebuie să fie „cu atât mai mare cu cât, în prima jumătate a anului viitor, România va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene”, a mai precizat ALDE.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. ” A doua zi, ALDE a ieşit cu un comunicat în care a transmis că suspendarea este o decizie de maximă responsabilitate, care presupune o evaluare atentă a posibilelor riscuri şi consecinţe şi că declanşarea procedurii de suspendare, „într-o societate profund divizată, instigată la fanatism şi violenţă de lideri politici lipsiţi de scrupule, poate avea urmări imprevizibile”. ” In acest caz,iti dau foarte mare dreptate.Nici ca nu se putea mai corect.Doar ca acesti ” lideri politici lipsiti de scrupule,” care ” instigată la fanatism şi violenţă ” esti chiar TU,CU DRACNEA SI CU CEILALTI PENALI.

Comments are closed.