Sâmbătă, în Piața Constituției, este programat a se desfășura un miting de susținere a Jandarmeriei Române, instituție împotriva căreia ar fi fost declanșată, potrivit organizatoarei evenimentului, ”o adevărată vânătoare de vrăjitoare”.

Din cererea depusă la Primăria Capitalei și aprobată, mitingul ar urma să se desfășoare în intervalul orar 14-17 și în perimetrul cuprins între Parchetului General și Serviciul Român de Informații. Manifestarea are ca titlu „Respect Jandarmeria Română”, iar cererea către Primăria Capitalei a fost semnată de o doamnă pe nume Mihaela Marinescu.

Mihaela Marinescu, cea care a facut cererea de atorizatie la Primaria Generala pentru un protest al jandarmilor si familiilor lor in fata Parchetului General, face parte din SNPPC, sindicatul lui Dumitru Coarna, iubitor frenetic de pesedisti.

Dumitru Coarnă, deși a slujit cu încredere și abnegație USL-ul (mai ales aripa PSD-PC, înainte de întemnițarea lui Nea Varanie), a fost renegat de către PSD înainte de alegerile parlamentare din 2016, pe motiv de prea mare fraternizare cu UNPR și, mai ales, cu piatra de moară numită “Interesul” Gabi Oprea “Național”. Atunci când oamenii ieșeau în stradă și cereau demisia lui Oprea – mai întâi pentru moartea lui Bogdan Gigină, mai apoi pentru Colectiv –, Dumitru Coarnă era printre apărătorii generalului pensat. Când nu s-a mai putut și nu s-a mai putut, și sindicalistul milițienilor din Poliție a trecut de partea poporului. Dar, deja, era prea târziu.

Așadar, atunci când a vrut să candideze pe listele PSD pentru Parlament, Coarnă a primit două copite în fața deja turtită: una pentru că fusese fanul lui Oprea și alta pentru că, deja, devenise un critic de serviciu al PSD, în încercarea de a mima echidistanța. Așa că domnul Coarnă, mai mult de nevoie, și-a îndreptat atenția spre PNL. Unde s-a propus pe liste și a promis că va aduce și voturile necesare unei ascensiuni rapide a partidului în preferințele electoratului.

Cei din PNL l-au sondat pe Coarnă, nu direct, că le-ar fi explodat vidanja în față, ci prin intermediul unor chestionare sociologice. Când a reieșit că nici măcar polițiștii nu se consideră reprezentați de un pensionar care își triplează veniturile cu banii de la sindicat, liberalii, oricât de disperați erau, i-au zis pas.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Uitasem de batalioanele de asalt, cunoscute și sub numele de Cămășile brune, organizația aia paramilitară nazistă care a jucat un rol-cheie, nefast, în ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler, dar mitingul „Respect Jandarmeria Română”, programat pe 25 august, mi le-au readus in memorie. Încercarea fățișă de înscriere si, cumva,de legalizare a jandarmeriei in corpore si cu respect pe listele PSD-ului, ca trupe de asalt, mi se pare un joc periculos si un semn rău prevestitor pentru fragila democrație romanescă.

  2. O rusine natională acest miting ! Această femei , Mihaela Marinescu, din șleahta lui Coarnă, este, pe cât de urâtică, atât de nemernică. Pe cine adună ea acolo? Pe politistii din sindicat in straie civile? Să vedem dacă politistiii sunt atât de MANEVRABILI ! Doamne, peste 500 de civili sunt loviti de gazele Ministerului de Interne si femeia asta impreună cu cei care vor veni la miting vor striga cât de BRUTALIZATI au fost jandarmii ! Incredibil Doamne, vezi cât de păcătosi sunt !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.