Infractorul șef al PSD încearcă iar să deturneze atenția publică de la atrocitățile comise de Jandarmerie după ce a ajuns ținta ironiilor cu povestea asasinatului. Acesta încearcă să se răzbune pe Eduard Hellving și Augustin Lazăr după ce SRI cât și Parchetul General l-au declarat dement și infirmând aberațiile cu asasinatul.

Liviu Drganea, a cerut, vineri, pe Facebook, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, o acheta a Comisiei de Supraveghere a SRI, pentru „eventualele fapte ilegale săvîrșite de SRI”, după ce consilierul premierului, Darius Vâlcov, a făcut public un protocol secret al SRI (n.r. care a fost denunțat și nu mai era valabil). Cum a intrat Vălcov în posesia unui document strict secret, nu se întreabă și nu mai cercetează nimeni.

”Ca președinte al Camerei Deputaților cer Comisiei de Supraveghere a SRI să demareze de urgență o anchetă care să cerceteze eventualele fapte ilegale săvîrșite de SRI și să scoată la lumină toate amănuntele acestei povești. Cred că, la rîndul ei, Inspecția Judiciară trebuie să se autosesizeze în legătură cu aceste protocoale și să pornească o anchetă la Parchetul General. E inacceptabil ca o țară întreagă să fie mințită în acest fel iresponsabil și lipsit de rușine. (…) Am fost asigurați că protocoalele de cooperare ilegală între instituțiile din Justiție și Serviciul Român de Informații au încetat să existe. Ele ar fi trebuit să nu mai existe fiindcă legea cere acest lucru, fiindcă CCR a găsit neconstituțional amestecul ofițerilor din servicii în cercetarea penală. Și SRI, și Parchetul General au afirmat răspicat, prin șefii lor sau prin comunicate oficiale, că nu mai există protocoale.”, a scris infractorul șef al PSD pe Facebook.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.