A fost ministru al Justiției, a fost și șef de facto al Camerei Deputaților, deci al treilea om în stat. Este parlamentar de decenii. Dar, la origini, e doar un agricultor din Bărăgan care s-a nimerit la oraș. Așa că nu are cont bancar, scrie Newsweek.ro.

Dacă te uiți în ultima declarație de avere a deputatului PSD Florin Iordache, vei constata că omul nu are nici un cont bancar. Totuși, câștigă anual de la Parlament peste 150.000 de lei. Soția, pensionară a Înaltei Curți de Casație și Justiție, câștigă peste 300.000 de lei anual.

Așadar, cam 460.000 de lei pe an, echivalentul a aproape 100.000 de euro. Soții Iordache, așadar, încasează lunar aproape 40.000 de lei, vreo 8.000 și ceva de euro.

Cu sacoșa, probabil, pentru că nici unul nu deține cont bancar. Dacă ar fi deținut, l(e)-ar fi declarat Florin Iordache, care depune declarație de avere anual.

Până anul trecut, Magdalena Iordache era și notar. În declarația de avere depusă de soțul său anul acesta, însă, nu mai apare nici un venit din acea activitate.

Ne-a lămurit deputatul PSD de ce: „Soția mea și-a suspendat activitatea de notar. Din cauza asta nu a realizat nici un venit. Eu nu am nici un cont bancar. E problema mea de ce nu am cont bancar.”

Simplu. Elegant. Fără rest. Pardon, cu o grămadă de rest, așa e când lucrezi numai cu cash.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.