Președintele Klaus Iohannis a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herăstrău, el spunând că traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme şi că se impun „măsuri serioase”, scrie hotnews.ro. Interesant ar fi să îl vedem pe Dragnea la o plimbare cu bicicleta prin București. Credeți că ar avea curaj.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni de culoare deschisă şi cu un tricou negru, Klaus Iohannis a ieşit la o plimbare cu bicicleta de la reşedinţa sa până în Parcul Herăstrău, apoi a stat de vorbă cu jurnaliştii despre mutarea ambasadei României la Ierusalim, neînţelegerile dintre Guvern şi BNR sau sesizarea CCR pe tema refuzului său de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

„Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Traficul este infernal indiferent de vreme. Se impun măsuri serioase de îmbunătăţire a infrastructurii. (…) Aş vrea mai multă lume pe jos şi mai multă lume pe bicicletă. Am făcut 3 minute de la reşedinţă până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse”, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au aşteptat la Arcul de Triumf.

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Daca Iohannis are curaj sa iasa singur l-a plimbare cu bicicleta, pe semne ca are incredere in buna educatie a votantilor ALDE+PSD. Normal era sa fie la fel si votantii PNL, USR, PMP si ai lui Iohannis … Oare cum de-au stiut jurnalistii unde sa-l astepte?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.