O fetiță de zece ani este hărțuită de nevasta unui afacerist din București. O elevă de clasa a IV-a a fost luată în vizor de o femeie de 50 de ani din București, care este convinsă că fetița are o relație cu soțul ei, un afacerist care locuiește pe bd. Decebal din Capitală.

Care dintre partide credeți că are cea mai bună listă de candidați pentru alegerile Parlamentare din 6 Decembrie?

  • USR - PLUS (38%, 8.527 Votes)
  • PNL (28%, 6.273 Votes)
  • AUR (22%, 4.948 Votes)
  • PMP (4%, 944 Votes)
  • PSD (4%, 920 Votes)
  • Alt partid (2%, 419 Votes)
  • PRO România - ALDE (1%, 258 Votes)

Total Voters: 22.289

Loading ... Loading ...

Părinții minorei au declarat pentru Spynews.ro că totul a început în urmă cu câteva luni, când copila a început să primească apeluri cu număr necunoscut. Persoana care suna aproape în fiecare zi nu spunea nimic, ci doar asculta cum vorbea fetița.

„Am blocat apelurile de intrare cu număr necunoscut, ca să nu mai sune, iar din acel moment a început nebunia. A început să transmită tot felul de mesaje porcoase pe WhatsApp, de pe diferite numere de telefon. În momentul în care sunam la numerele respective, intra mesageria, deci este clar că acelea erau niște cartele pre-pay, folosite doar pentru așa ceva.

«Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul!», «Știu că acum este la tine și v-o trageți!», «Nenorocito, lasă-l să vină acasă!», «Știu că se culcă cu tine!», «Panaramă, o să am grijă de tine!» sunt doar câteva dintre mesajele primite de fetiță”, au declarat părinții acesteia.

Cum a fost prinsă femeia

La un moment dat, persoana care suna cu număr ascuns a făcut o greșeală care a dat-o de gol. Ea a trimis un mesaj de pe numărul personal. Părinții copilei spun că au petrecut mult timp încercând să afle cine este hărțuitoarea și într-un final au descoperit că este soția unui patron de coafor din Capitală. Potrivit acestora, femeia nu este la prima abatere de acest fel. Mai mult, spun ei, chiar și angajații salonului susțin că aceasta este nebună.

„Noi am verificat zecile de numere, prin diferite aplicații și pe Google, în încercarea de a descoperi cine este persoana care trimite mesajele. Așa am aflat că unul dintre numere este al unei anume Mariana Chiriță, soția patronului unui salon de înfrumusețare care a funcționat pe bd. Decebal din Capitală. Am discutat cu niște foști angajați de acolo și am aflat că respectiva Mariana Chiriță terorizează zeci de femei, foste cliente ale coaforului, pe care le suspectează că ar fi toate amantele soțului ei.

Foștii angajați susțin că e nebună de legat, nu știm cum e posibil ca asemenea personaje să fie lăsate în libertate. Dacă o va omorî pe una dintre fostele cliente, crezând, în nebunia ei, că respectiva e amanta soțului? Să ne amintim de cazul Magdalenei Șerban, care, într-un moment de rătăcire, a omorât o fată nevinovată, împingând-o în fața metroului. Locul unor asemenea oameni nu este în societate!”, au mărturisit părinții minorei, care vor să depună plângere penală împotriva hărțuitoarei.

Dacă va fi găsită vinovată pentru faptele sale, femeia ar putea scăpa cu o amendă de câteva sute de lei, deși este posibil să fi marcat pe viață o fetiță de doar zece ani.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Descrețește-ți fruntea:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here