Politologul Vladimir Tismaneanu da publicitatii un mesaj foarte dur la adresa presedintelui Iohannis, scrie Aktual24.ro. Dupa ce spune ca Iohannis este „omul serviciilor”, Tismaneanu scrie „prostia il va invinge pe Iohannis”.

„Emil Constantinescu a iesit din jocul politic spunand ca a fost invins de sistem. Mai exact, de servicii. Traian Basescu a fost convins ca le controleaza. Era o intentie, nu si o realitate. Cand a infiintat Comisia Prezidentiala, mi-a spus, asigurandu-ma de sprijinul sau pentru deplinul acces la arhive: ‘Nu exista secrete pentru seful statului roman’. Era, eventual, un deziderat.

Inventat de monstruoasa coalitie USL si indatorat serviciilor, fostul primar din Sibiu a jucat, cu teatrala infatuare, rolul de presedinte. Pe el nu l-au invins serviciile, era sowieso (in orice caz – n.red.) omul lor. Altceva i-a venit de hac, ceva care il va pierde mai curand si mai rapid decat cred multi: Prostia”, a scris Tismaneanu pe Facebook.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.