Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna a acuzat un nou episod din „strategia PSD de intimidare şi represiune politică” după ce Radu Mihaiu, candidatul formaţiunii la Primăria Sectorului 2 din Capitală, s-a trezit cu o plângere penală pe numele lui, depusă de o instituţie publică, scrie Epochtimes-romania.com.

„Pentru că a distribuit pe Facebook o informaţie publică din documentele Ministerului Sănătăţii, potrivit căreia la unele fântâni administrate de ADP sector 2 curge apă care nu este potabilă, Radu Mihaiu, candidatul USR PLUS la Primăria sector 2, susţinut şi de PNL, s-a ales cu o plângere penală. Din partea cui? A ADP sector 2. Pentru ce? Pentru… formare de grup infracţional organizat. Dincolo de faptul că ADP sector 2 este o instituţie publică, plătită din banii cetăţenilor, care, în loc să servească interesele acestora, plăteşte avocaţi pentru a formula plângeri penale pentru acuzaţii hilare, este un nou episod din strategia PSD de intimidare şi represiune politică”, a declarat Barna.

În opinia liderului USR, avem de-a face cu o nouă dovadă că instituţiile publice sunt folosite de PSD în interes de partid, iar oamenii plasaţi de PSD în funcţii de conducere sunt doar ostaşii credincioşi ai partidului.

„Un episod similar s-a petrecut şi la sector 1, unde Clotilde Armand, candidata USR PLUS, a fost dată în judecată de primarul PSD Daniel Tudorache doar pentru că a publicat pe Facebook informaţii despre achiziţiile Primăriei sector 1. Aşa înţelege PSD să facă administraţie! Exclusiv în interes propriu şi de partid, ignorând total nevoile şi interesul cetăţenilor! Pe 27 septembrie, PSD trebuie eliminat din Bucureşti! Fără hoţie la primărie!”, a precizat Barna.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.