Sâmbătă, în Piața Constituției, este programat a se desfășura un miting de susținere a Jandarmeriei Române, instituție împotriva căreia ar fi fost declanșată, potrivit organizatoarei evenimentului, „o adevărată vânătoare de vrăjitoare”, anunță digi24.ro.

Din cererea depusă la Primăria Capitalei și aprobată, mitingul ar urma să se desfășoare în intervalul orar 14-17 și în perimetrul cuprins între Parchetului General și Serviciul Român de Informații. Manifestarea are ca titlu „Respect Jandarmeria Română”, iar cererea către Primăria Capitalei a fost semnată de o doamnă pe nume Mihaela Marinescu.

Am considerat, că este moral ca aceia care încă mai gândim în țara asta să transmitem un mesaj de susținere jandarmilor ,împotriva cărora este declanșată o adevărată vânătoare de vrăjitoare . Susțin întru totul faptul că, dacă în urma unei anchete serioase și obiective se va demonstra fără urmă de îndoială că anumiți jandarmi și-au depășit atribuțiile să suporte rigorile legii. Însă până atunci consider că este total imoral ca asupra unei întregi instituții să se arunce anatema , consider că este o încercare de decredibilizare totală a instituțiilor ce asigură ordinea publică .

Presiunea exercitată de-a lungul timpului atât asupra Poliției Române și acum în urma evenimentelor din 10.08. de altfel neautorizate , asupra Jandarmeriei Române , reprezintă un joc extrem de periculos , o încercare de creare a unui haos general ,ce este favorabil doar unora.
În opinia mea Jandarmeria Română și-a făcut datoria , nu a apărat guvernul politic a apărat INSTITUȚIA statului și anume clădirea Guvernului unde s-a încercat intrarea prin forță . Pentru că și-au făcut datoria nu îi consider vinovați . S-au transmis mesaje de avertizare pe toate căile posibile , cei care au rămas au decis și ca atare și-au asumat consecințele”, scrie organizatoarea evenimentului, pe contul său de Facebook, anunțând obținerea autorizației de la Primăria condusă de Gabriela Firea (N.R. – textul a fost redat ca atare, fără corectarea greșelilor).

De menționat că inițiativa organizării unui miting de susținere a jandarmilor a fost lăudată de publicațiile apropiate PSD și de Sputnik.md, site-ul în limba română al principalului instrument de propagandă a Kremlinului. Acesta din urmă a titrat „Amplă manifestare publică de susținere a Jandarmeriei Române”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

 1. Nu merită așa un miting! Altădată li se va părea că e normal să reprime manifestanți și va fi și mai rău. Și-au făcut datoria și cu asta basta. Dacă vor fi judecați atunci se va putea spune dacă au acționat corect sau abuziv. „Acest miting este unul impotriva justiției” și de ce jandarmi să mai pazească un miting pentru jandarmi? Nu, mai bine stau la taclale in sediu și mai învață câte ceva?

 2. Atat timp cat jandarmii care au depus un juramant sa fie alaturi de tara si popor, iar ei nu realizeaza ca tara NU sunt hotii, penalii si jefuitorii tarii, in schimb ei pe acestia ii apara… de ce credeti ca ar trebui respectati si iubiti?… Nu sunt altceva decat niste calcatori de juramant depus tarii, sculele scarboase ale unui sistem penal si criminal. Gunoaie fara minte care nu isi dau seama ca de fapt salariile lor provin din taxele si extra taxele de care suntem jefuiti cei care producem ceva, de penalii de la conducere, care pana la urma oricum vor disparea. Sunt chiar mai de joasa speta decat prostituatele. O prostituata macar isi vinde doar o parte a trupului, prostituatele astea criminale si-au vandut si sufletul, altfel nu puteau face ceea ce au facut !!!
  Stiu si ce spun ei, impreuna cu unii mai ingusti la minte sau care au interes, care poate fac parte din sleahta penalului sef al tarii: :“Noi nu facem decat sa respectam ordine.”,
  “Noi nu suntem de vina.”,
  “Noi ne facem doar datoria.”… Doar ca asta nu mai tine!
  Tot asa spuneau si cei care in timpul lui Hitler trimiteau oameni in lagare de exterminare, la fel spuneau si cei care acolo ii gazau. Doar nu Hitler ii aduna si nu el ii gaza.
  “Noi am respectat ordine, ne facem doar datoria.”… Insa fara acei oameni, fara acele unelte ale acelui sistem ticalos, (ca defapt asta erau, niste unelte ale unui sistem criminal), deci fara acei oameni Hitler nu ar fi putut face singur nimic!
  Mai mult, aceeasi replica o dadeau si securistii care chiar si pentru un banc adunau oamenii care trebuiau trimisi in lagarele comuniste. Si tortionarii din acele lagare spuneau tot: “Noi ne facem doar datoria.” Si nici acum nu se stiu toate crimele si vietile distruse. Toti au fost uneltele unui sistem criminal, iar fara ei acel sistem nu ar fi putut functiona.
  Pe cine apara gunoaiele astea?… poporul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.