Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că până la sfârşitul acestui an vor „începe efectiv” lucrări de construire a 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres, scrie Newsweek.ro.

El a menţionat că va prezenta public un „plan integrat” privind viziunea Guvernului în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport în următorii zece ani.

„Ne-am propus să deschidem noi şantiere şi când spun deschidem noi şantiere spun că am dat ordinul de începere pentru noi lucrări, 70 de kilometri, până la sfârşitul anului peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres vor începe lucrările efectiv în România şi în egală măsură când spun demarăm lucrări noi spun semnăm contracte pentru proiectare şi execuţie sau realizare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic, după caz, pentru proiecte noi”, a declarat ministrul Transporturilor, sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Suceava, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava.

Ministrul Transporturilor a precizat, de asemenea, că şi-a propus să nu închidă niciun şantier de lucrări la infrastructura de transport şi a şi reuşit acest lucru, toate contractele fiind în derulare.

Lucian Bode a menţionat că va prezenta public, în zilele care urmează, un „plan integrat” privind viziunea Guvernului în ceea ce priveşte dezvoltarea în următorii zece ani a infrastructurii pe toate tipurile de transport.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI