Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall îşi reia apelul către români de a-i semnala faptele de corupţie despre care află în această perioadă şi le promite acestora că le va transmite autorităţilor legal competente, scrie Epochtimes-romania.com.

Practic, Birchall reaminteşte, într-o postare pe Facebook, că la fel ca pandemia, şi corupţia poate genera pierderi de vieţi şi le transmite cetăţenilor că trebuie să se mobilizeze în lupta cu ambele flageluri care afectează ţara. În consecinţă, Ana Birchall îi îndeamnă pe români să semnaleze orice încercare a celor care vor să profite de pandemie pentru a face bani la adresa de email [email protected], urmând ca ea să direcţioneze sesizările autorităţilor de resort.

Redăm postarea fostului ministru:

Covid-19 şi Corupţia au în comun şi altceva în afară de primele două litere. Vorbim de două flageluri cu care ne-am confruntat şi cu care probabil, încă o vreme, ne vom mai confrunta. Ambele generează pagube materiale şi în cele din urmă pierderi de vieţi omeneşti.

Nu putem pune capăt unei boli (epidemia de Coronavirus), provocând o boală la fel de gravă (epidemia de Corupţie). Anticorpii care ne protejează de corupţie trebuie să apere organismul social în faţa eventualelor măsuri incorecte invocate pentru combaterea epidemiei de Coronavirus.

Eu cred că trebuie să ne mobilizăm în continuare în lupta cu amândouă şi să nu renunţăm la a lupta cu una în numele luptei cu cealaltă. Aşa cum am mai spus, mi se pare extrem de josnic să profiţi de situaţia cumplită în care ne aflăm mulţi dintre noi pentru a „dribla” legea şi pentru a face bani cu orice preţ, jefuind practic statul român. Vă încurajez să-mi semnalaţi orice situaţie de acest gen la adresa [email protected] Vă asigur că le voi transmite autorităţilor legal competente! În această luptă fiecare voce chiar contează!”

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.