Devine din ce în ce mai clar că Poliția și Jandarmeria sunt două instituții controlate politic. Mai nou, aceștia se apără între ei după ce au facut-o pe cămătarii, violatorii și bătăușii. Un astfel de exemplu îl reprezintă poliția rutieră a capitalei, aceștia punându-se să demareze petiții online pentru susținerea jandarmului bătăuș. Lecția pe care aceste două instituții ne-o oferă este următoare: Bătăuș, violator sau cămătar – Politicul te scapă iar….

Mai jos vă prezentăm textul integral:

Prin prezenta petitie ne exprimam sustinerea pentru jandarmul Raducu Serban, care in timpul protestului ilegal organizat sambata, 20 ianuarie 2018 in Piata Universitatii, a dat dovada de profesionalism desavarsit, demnitate si curaj in fata unor indivizi evident extrem de agresivi care au avut scopul de a sparge dispozitivul jandarmilor, ocuparea ilegala a carosabilului si oprirea circulatiei.

Solicitam superiorilor jandarmului Raducu Serban ca acesta sa fie recompensat pentru devotamentul aratat cu ocazia evenimentelor din 20 ianuarie 2018 din Piata Universitatii. Hotararea privind felul in care se va realiza acest lucru ramane la aprecierea superiorilor.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.